5 gode grunner for å bruke kosttilskuddet ZMA

SAMSUNG CSC

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd. ZMA står for Zink og Magnesium, to mineraler som er svært viktig for å oppnå optimale treningsresultater. Innholdet i ZMA er helt naturlig og i utgangspunktet ufarlig. I tillegg til mineralene zink og magnesium innholder kosttilskuddet også vitamin b6 for lettere opptak i kroppen.

Et tilskudd av Zma har de siste årene blitt å regne som et basistilskudd for personer med høy treningsmengde, ettersom zink og magnesium skilles ut gjennom svette. Ved mangel på disse mineralene synker testosteron-nivået i kroppen, noe som fort går ut over treningsresultatene dine.

5 gode grunner for å bruke ZMA:

  1. Få bedre treningsresultater! ZMA støtter oppbygging av muskulatur ved å opprettholde normale nivåer av testosteron og bidrar til optimal proteinsyntese.
  2. Du kan få mer energi på trening da optimale nivåer av magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  3. Inntak av ZMA kan motvirke kramper, så sliter du med muskelkramper er det absolutt verdt et forsøk.
  4. De fleste opplever dypere søvn og en følelse av å være uthvilt når man våkner om morgenen. Ofte hører det også med en del spenstige drømmer.
  5. Ettersom mineralene kan heve testosteron-nivået i kroppen opplever mange økt potens og sexlyst.

Med tanke på treningsresultater er hovedfokuset med dette tilskuddet å opprettholde gode testosteron-nivåer. Mineralene kan altså hjelpe til å øke disse nivåene, men kun for de som allerede har zink og magnesium mangel. Tilskuddet kan ikke heve testosteron nivået over normalen for kroppen din og vil ikke kunne gi jenter unaturlig høyt testosteron nivå.Tilskuddet er anbefalt for aktive mennesker som mister disse mineralene gjennom svette.

zma_august_facebooklinkebilde_ny

Kjøp ZMA her!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Mai Linn Michalsen

Mai Linn Michalsen har en bachelorgrad i Sport & Exercise Science fra Middlesex University i London og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hun har vært aktiv som danser fra barneårene, men hovedinteressen ligger nå på styrketrening.

Kosttilskudd