Fettforbrenning i pilleform

Jeg vil tippe at det er mange som har en mening om fettforbrenningsprodukter. Skal man bruke det eller ikke og fungerer det i det hele tatt?

fettforbrenning_facebooklink

Vær klar over at om man vil ned i vekt så må man selv gjøre jobben med trening og riktig kosthold, kun det å spise piller vil ikke gjøre deg tynnere. Når det er sagt så kan enkelte produkter gjøre veien litt lettere ved å virke positivt på forbrenningen din. Det kan hjelpe deg til å se raskere resultater og gi deg ekstra energi som gjør at du kan ta i mer på trening.

Produktene kan:

  • Gi økt forbrenning

  • Virke sultdempende

  • Være vanndrivende

  • Virke oppkvikkende og gi energi

Skal du prøve noen av disse produktene for første gang, anbefaler jeg deg å starte med små doser så magen din venner seg til innholdet. Store doser med koffein kan virke sterkt om man for eksempel tar det på tom mage.

Frenzy fat loss

Hovedingrediensen i Frenzy er grønn te ekstrakt med et høyt innhold av koffein i tillegg til viktige mineraler. Den høye andelen koffein gir en svært oppkvikkende effekt som varer i flere timer. Perfekt å ta før trening.

Green burn

Green burn inneholder dobbelt så mye grønn te ekstrakt som Frenzy, men kun 2/3 av koffeininnholdet. Det er ikke uten grunn at grønn te er hovedingrediensen i de fleste fettforbrenningsprodukter, det er helt naturlig og er ment å være spesielt effektivt i kombinasjon med koffein. Hvilke produkt som vil gi best effekt er vanskelig å si og kan nok variere fra person til person.

I, control

Dette produktet inneholder ikke koffein og vil derfor ikke forstyrre søvnen om det inntas på kvelden. Produktet inneholder blandt annet MCT, CLA og L-karnintin som har blitt påvist å kunne ha en positiv effekt på kroppskomposisjon.

Fat stop

Produktet inneholder Neopuntia, et fiber som binder seg til opptil 28,3% av fettet i magesekken og forhindrer at det blir tatt opp av kroppen. Ettersom produktet baserer seg på et fiber får det igang fordøyelsen og minimerer skadene etter ett fettrikt måltid.

331555_10150963824165936_209503547_o

Myotape

Om du velger å bruke fettforbrenningsprodukter eller ikke er helt opp til deg, dette er rett og slett ment som en liten oversikt over innhold og mulig effekt av noen populære produkter som kan øke forbrenningen din 🙂

Trykk HER for å komme direkte til nettbutikken!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Mai Linn Michalsen

Mai Linn Michalsen har en bachelorgrad i Sport & Exercise Science fra Middlesex University i London og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hun har vært aktiv som danser fra barneårene, men hovedinteressen ligger nå på styrketrening.

Kosttilskudd