GLUTEBRIDGE – DERFOR FÅR DU IKKE KONTAKT MED RUMPA!

Silje Mariela er for de fleste kjent som en ettertraktet styrkecoach for jenter. Når det kommer til rumpetrening vet hun hva hun snakker om. Her gir hun deg 3 enkle tips som kan hjelpe deg til å ta rumpetreningen til nye høyder (bokstavelig talt)!

d621587060cdcf971bbe8398333dea18

Glutebridge er i vinden som aldri før, og visst er det en flott øvelse om du får den til. Men kanskje er du en av dem som føler det tar alle andre steder enn rumpa? Da skal jeg gi deg 3 enkle tips du kan forsøke å gjøre, som muligens kan hjelpe deg litt på veien?

“Jeg kjenner det mest i bakside lår!”

Løsning: Da kan det være for at du har føttene plasssert litt for langt i fra rumpa. Forsøk å ta de litt nærmere setet, og se hva som skjer!

“Jeg kjenner det mest i forside lår!”

Løsning: Da kan det være at du har føttene for NÆRT rumpa igjen. Forsøk å plassèr de litt lenge i fra. Hvis dèt ikke fungerer så kan du forsøke å legge føttene på en step, slik at de kommer litt høyere enn overkropppen. Denne varianten vil ta mer på bakside lår, men kan i mange tilfeller også gi bedre kontakt med rumpa. Sørg også for å presse hælene i gulvet/steppen, IKKE tærne som jeg desverre ser at mange gjør.

“Jeg gjør det du sier men kjenner fremdeles ingenting i rumpa!”

Løsning: Da kan det være at du har stram muskulatur på forsiden av kroppen. Start rumpeøkten med å tøye forside lår og hofteleddsbøyere (gjerne etter at du har utført egenmassasje!) og se om det ikke blir bedre. Du kan ellers leke deg litt med å enten plassere beina høyere som nevnt over her, eller heve overkroppen ved å enten legge deg på en stepper eller en benk. Prøv begge deler å se hva som fungerer best for deg. Vi går da litt bort i fra glutebridge, men det er rett og slett ikke sikkert at glutebridge liggende på gulv fungerer så bra for deg. Da er det like greit å leke seg litt med å finne noe som kan fungere enda bedre.

glutebridge-med-stang-på-step-1024x682

Kjøp sportstoppen herKjøp tightsen her –  Kjøp skoene her

Happy Glutetraining!!:)

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Mai Linn Michalsen

Mai Linn Michalsen har en bachelorgrad i Sport & Exercise Science fra Middlesex University i London og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hun har vært aktiv som danser fra barneårene, men hovedinteressen ligger nå på styrketrening.

Trening