Høstens freshe skonyheter

 

Det bugner av nyheter på lageret vårt og høstens sko fra Adidas, Inov-8 og Reebok er definitivt verdt å vise fram. Her finner du lette treningssko i fargesprakende design som gir et løft til etthvert treningsantrekk. Nye treningssko kan for mange være en etterlengtet motivasjonsboost for å komme ordentlig i gang med treningen igjen etter sommeren. Samtidig vil gode og riktige treningssko kunne ta treningen din til nye høyder.

 

sko_dame_1

 

Styrketrening/Crossfit

En god sko til styrketrening bør ha en flat, stabil såle som gir deg god kontakt med underlaget. Disse skoene fra Reebok har i tillegg nok demping til at du kan løpe korte distanser med dem som for eksempel intervaller, eller utføre hopp og lignende. Under styrketreningen gir de deg god og stabil bakkekontakt. Modellen zquick er også designet spesielt for jenter med Neofit krage for en bedre passform. Inov-8 gir deg en lett sko med en lav profil. Den passer for deg som trener styrke og styrkeløft som krever en lav og stabil plattform. Skoene fra Adidas er beregnet på styrketrening og studiotrening da de er lave i sålen og lager ingen merker på gulvet i salen.

 

Dame5

Crossfit sprint 2.0Reebok zquick 

 

Dame4Inov-8 F-lite 195Inov-8 F-lite 235

 

Kollasjer19

 

Adidas Adipure 360 controlAdidas Adipure 360.2 prima

 

 

 

Løftesko

Hvis målet ditt er å bli bli knallsterk i baseløftene, kan et par løftesko gjøre veien mot målet enklere. Skoene er helt flate i yttersålen og meget stive. Dette gjør at du står meget støtt og stabilt når du løfter. Skoene er ikke noe å løpe i, men når det kommer til stabilitet er de uslåelige. I tillegg er helen på skoene en del høyere enn tærne (kalles drop). Dette droppet gjør at mange vil komme lenger ned i knebøy før ankelmobiliteten sier stopp. Den nye løfteskoen fra Reebok har også en fleksibel såle i front. Dette gjør at bruksområde er mye mer variert enn en tradisjonell vektløftersko i tillegg til at den har U-form såle, noe som gir en individuell tilpassing.

 

 

Dame

Crossfit lifter 2.0Crossfit lifter plus 2.0

 

Løpesko

Zpump fra Reebok er lett og godt dempet med sitt drop på 10mm, så skoen er perfekt til løpeturer og gåturer ute. Skoen pumpes opp på siden for en perfekt passform slik at føttene sitter som støpt i skoen under løpeturen.

Supernova glide fra Adidas har en såle som gir god demping, støtte, fleksibilitet og er laget for et optimalt grep på våte veier.

Adizero feather boost er en løpesko med et minimalistisk og lett design med Boost ™ i mellomsåle, slik at du kan løpe fort uten å legge ekstra vekt eller miste følelsen av bakken.

 

Sko2

 

 

Reebok zpump fusionSupernova glide 7Adidas adizero Feather Boost

 

 

Nyheter til herre fra Reebok

 

sko_herre_1

Herre1

Crossfit sprint 2.0Crossfit lifter plus 2.0Crossfit nano 5.0Inov-8 F-lite 235

Skoene finnes også i flere farger. Klikk på linken over for å komme direkte til skoen i nettbutikken.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


X-life Team

X-life Team

Teamet kommer her på bloggen med produktomtaler, anbefalinger og informasjon for å gjøre det lettere for deg som kunde!

Kjøpsguide, Trening