Miracle noodles med chorizo

 

 

Miracle noodles er et nytt og spennende produkt du finner i nettbutikken til Xlife. Det er et magert alternativ for pasta, laget av en japansk grønnsak. Sammenlignet med vanlig pasta inneholder også miracle noodles mye mindre karbohydrater. Altså et sunt og magert alternativ dersom du ønsker å nyte en god pastarett uten for mange kalorier. I denne oppskriften har jeg kombinert miracle noodles med ferske, friske grønnsaker, rød pesto og biter av chorizopølse. Her får du servert en rett som vil få smaksløkene dine til å juble!

 

Ingredienser

Til 2-3 porsjoner

1 pakke miracle noodles

100 g chorizo

1/2 brokkoli

1/2 rød paprika

1/2 gul paprika

1/2 rød chilli

1 hvitløksbåt

2 ss rød pesto

Salt og pepper

Ønsket mengde sorte oliven (valgfritt)

Cocosa uten smak (til steking)

 

Fremgangsmåte

Start med å kutte opp grønnskene  og chorizo i passe store biter. Finhakk chilli og hvitløk.

 

Stek chorizo sammen med hvitløk og chilli i en stekepanne med cocosa. Tilsett grønnsakene og wok på høy varme et par minutter. Kok miracle noodles i 1 minutt som anvist på pakken. Bland miracle noodles sammen med resten av wok´en, 2 ss med rød pesto og oliven. Smak til med salt og pepper. Håper det smaker!

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Astrid Moen

Astrid Moen

Astrid Moen (21) tar mastergrad i arkitektur ved NTNU. Hun har i mange år hatt stor interesse for trening, kosthold og matlaging med alternative ingredienser. Fra barneårene har hun vært aktiv håndballspiller og turner, men hovedinteressen innenfor trening ligger nå på løping og styrketrening.

Oppskrifter