Fristende proteinsmoothie

20150614-2024582

 

Smoothie er en perfekt måte å kose seg på, med god samvittighet. Her er det egentlig bare fantasien som setter begrensninger. Disse smoothiene har fokus på bra proteininnhold i tillegg til frukt og bær. Jeg velger å bruke mest frosne bær, fordi jeg liker den kalde og sorbetaktige konsistensen, men det er opp til deg! Proteiner er byggesteiner til musklene våre, og gjør også at vi holder et jevnere blodsukker, samtidig som det holder deg lenger mett. Et perfekt lite måltid!

Her har du tips til noen leskende og gode smoothier til 2 porsjoner:

Mangosmoothie:

200g frossen mango

100g banan

2 dl kokosmelk

20g vanilje proteinpulver

5 dråper stevia vanilje

Bland alle ingrediensene i en blender, blendes godt og serveres med det samme.

 

20150630-2025381

 

Jordbærsmoothie:

200g frosne jordbær

100g banan

1 egg

150g mager kesam

15g jordbær proteinpulver

1 ss sukrinmelis

Bland kesam, egg og proteinpulver i en blender og blend det godt, for så å ha i frukt og bær. Blend videre, så alt blandes godt og blir klumpefri. Serveres med en gang!

 

IMG_4364

 

Blåbærsmoothie:

200g frosne blåbær

100g frosne jordbær

1 dl eplejuice

150g mager kesam

15g jordbær proteinpulver

10 dråper stevia vanilje

Bland alle ingrediensene i en blender, blendes godt og serveres med det samme.

 

IMG_4388

 

Her har dere litt å velge mellom, og husk! Prøv dere frem! Bland gjerne flere bær og frukter. Ønsker dere mere proteiner, øk mengden væske i takt med økt mengde proteinpulver, evnt mer mager kesam. Gjør den så søt du ønsker med steviadråper eller sukrinmelis osv…

Håper det smaker 😉

 

 

 

 

 

 

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen (41) er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening, jobber fulltid som PT, og holder også jevnlig mat og snackskurs. Hennes nisje er egenproduserte sukkerfrie, proteinrike snacks og matretter. “Jeg brenner for næringsrik mat som gjør kroppen glad, og trening med mål om å gjøre kroppen sterkere”. - Charlotte kan nås gjennom PtCharlotteAkselsen

Oppskrifter