Proteinrik sjokoladedrøm

DSC_0859

Tenkte å dele oppskriften på en kalorifattig dessert som tilfredsstiller søtsug og i tillegg inneholder bra med proteiner. Dette er en super hverdagsdessert, et lite mellommåltid eller perfekt dersom søtsuget melder seg.

OPPSKRIFT

2 egg
3 gelatinplater
1 scoop sjokoladeproteinpulver
2 ss kakaopulver
1 ss yacon sirup
10 dråper stevia
2 dl kokosmelk (den stive delen. La den stå i kjøleskapet slik blir den stiv).
Raspet sukrinsjokolade som topping

DSC_0861

SLIK GJØR DU
1. Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann.
2. Skill egg og plommer, og rør plommene sammen med kokosmelk, protein, kakao og søtning.
3. Start å smelte gelatinen over vannbad. Samtidig begynner du å piske eggehvitene. Før de er helt stive rører du inn litt og litt av den smeltende gelatinen i eggehviteblandingen.
4. Vend forsiktig inn blandingen med plommene og resten av ingrediensene.
5. Fordel i porsjonsglass eller serveringsskåler og sett i kjøleskap til moussen er helt stiv. Dette vil ta rundt 2-3 timer.

Oppskriften inneholder lite kalorier til sjokolademousse å være, er svært rik på proteiner og veldig lav på karbohydrater.

DSC_0863

Så det godt ut?

DSC_0872

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Veronica Hjelseth

Veronica Hjelseth

Veronica Hjelseth er sertifisert personlig trener gjennom Høgskolen i Nesna, og kostholdsveileder gjennom Akademiet for Personlig Trening. Til høsten starter hun å studere fysioterapi. Veronica har tidligere drevet med konkurranseløping, og har de siste årene trent mye styrketrening med fokus på både hypertrofi, styrke og kroppsvektsøvelser. Veronica jobber som personlig trener gjennom aktiv trening og tilbyr også personlig trening og kostholdsveiledning via www.veronicahjelseth.no Instagram: veronicahjelseth

Kosthold, Oppskrifter