Sjokolademilkshake

 

SAMSUNG CSC

 

Hva frister vel mer enn en iskald sjokolademilkshake i solsteken? Denne milkshaken er yppelig som en kosedrikk eller som en restitusjonsdrikk etter trening. Den inneholder proteiner fra proteinpulveret, og karbohydrater fra bananen og er derfor perfekt som påfyll etter trening. Den er enkel å lage og krever heller ikke mange ingrediensene. Håper det smaker!

 

Ingredienser

2 frossene bananer

30 g sjokoladeprotein

1 ss sukrin gold

6 isbiter

2 ss 100% bakekakao

2 dl melk (av valgfritt slag)

 

Fremgangsmåte

Kjør alle ingrediensene i en blender til du har en jevn og klumpfri milkshake. Juster med mer melk om du ønsker en tynnere milkshake. Håper det smaker!

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Astrid Moen

Astrid Moen

Astrid Moen (21) tar mastergrad i arkitektur ved NTNU. Hun har i mange år hatt stor interesse for trening, kosthold og matlaging med alternative ingredienser. Fra barneårene har hun vært aktiv håndballspiller og turner, men hovedinteressen innenfor trening ligger nå på løping og styrketrening.

Oppskrifter