Trude gikk ned 83kg på 2 år!

Trude sa nei til slankeoperasjonen og tok saken i egne hender. Etter 2 år med fokus på sunn mat og kontinuerlig trening er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Nå, 83 kg lettere er hverdagen hennes en helt annen. For en fantastisk dedikasjon til sin nye livsstil!

 

Pictures240

En vektvest som Trude bruker på bildet til høyre kan gjøre gåturen ekstra intensiv slik at man forbrenner enda mer i løpet av økten!

 

Jeg veide over 150 kg da fastlegen min sendte henvisning til Tønsberg sykehus for å få en slankeoperasjon, men jeg valgte heller å ta saken i mine egner hender. Med god hjelp og veiledning fra min personlig trener er jeg nå over 80 kilo lettere og slankeoperasjonen er lagt på hylla.

 

Da jeg var på mitt tyngste slet jeg mer og mer med helsen, kroppen klarte rett og slett ikke den store belastningen lenger. Selv enkle hverdagslige ting var slit og ork. Beskjeden som jeg fikk fra min lege var klar: “Trude, enten må du gjennom en slankeoperasjon eller så må livsstilen din legges om betraktelig”. Etter å ha gått ned 10 kilo på egenhånd meldte jeg meg inn på treningssenteret Evo. Jeg bestemte meg for å starte med personlig trener fra første dagen for å komme best mulig i gang, og har fortsatt med det til dags dato.

 

Rolf Inge Traasdahl er nå min personlig trener og vi hadde lenge hovedfokuset på vektnedgang. Etter samtale med overlege på Tønsberg sykehus om å fjerne overflødig hud var det gunstigere å legge fokuset over på å bygge muskler. Jeg har virkelig opplevd store helsegevinster og har fått så mye mer energi. Er utrolig glad for at jeg begynte å trene. Tidligere hadde jeg verken energi eller ork til å ta oppvasken eller vaske klær, det var for stor belastning for meg. Nå går jeg til treningssenteret og hjem igjen, og husarbeidet går uten problemer. Jeg får mye skryt av min personlig trener, foreldrene mine, søsken, venner, naboer, ja til og med helt ukjente mennesker fra hele verden gjennom facebook. Enkelte kjenner meg ikke igjen og må spørre om det er meg.

Jeg har fått så mye mer selvtillit og en bedre selvfølelse!

 

Pictures241

 

Ettersom jeg aldri hadde trent før, var jeg spent på hva som ville møte meg på treningssenteret, men heldigvis gikk det over all forventning. På to år klarte jeg å gå ned over 80 kg. Det var ikke så skummelt å trene som jeg fryktet og nå syns jeg det er moro å trene, og at folk legger merke til at jeg er der. De som var der fra begynnelsen av kommer med hyggelige kommentarer og syns jeg er flink som står på.

 

Jeg har en utrolig flink og bestemt personlig trener som følger meg nøye opp både med tanke på kostholdet, treningen og ikke minst hvordan jeg har det ellers. Jeg har nå et variert kosthold som er lagt opp etter hva som er gunstig for meg i forhold til treningen. Vi har ikke så mye fokus på vekt lenger, men mer på å bygge muskler og forme kroppen.

 

Jeg trener nå 4 dager i uka, der to av dagene er med personlig trener og de to andre dagene klarer jeg meg på egen hånd. Jeg er utrolig fornøyd med meg selv og med Rolf Inge som har hjulpet meg på veien! 🙂

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Mai Linn Michalsen

Mai Linn Michalsen har en bachelorgrad i Sport & Exercise Science fra Middlesex University i London og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hun har vært aktiv som danser fra barneårene, men hovedinteressen ligger nå på styrketrening.

Fettforbrenning, Intervjuer