Våren er her – ta med treningen ut!

 

Sola skinner og snøen smelter. Det er vår dere! ☀☀ Og hva er vel bedre enn å flytte treningen fra det svette, overfylte treningsstudioet, og ut i den friske vårlufta? La kroppen og hodet få kjørt seg, mens systemet sanker litt ekstra med D-vitaminer.

Selv om en sunn og frisk helårskropp er det vi drives av, så er vi vel ikke helt alene om å gi litt ekstra gass nå som sommeren står for tur? Ingenting gir treningsmotivasjonen et større boost enn nye treningsklær og sko. I kollasjene under har vi satt sammen et knippe av sesongens MUST HAVES som gjør deg klar til mange aktive timer ute.

 

Vårjakker

Det er ikke alltid like lett å forutse været, men med disse vind- og vannbestandige vårjakkene blir du klar for alt våren måtte by på – og ikke minst – du kommer til å stråle om kapp med sola!

X-life vårjakker

1. Her  //  2. Her   //  3. Her   //  4. Her   //   5. Her   //  6. Her

 

Til løpejenta

Å velge klær med riktige egenskaper er viktig for en god treningsopplevelse. En god løpejakke er et must, og må kunne stoppe vind, holde deg varm og tørr, slippe ut svette og ikke minst være lett. Med disse digge løpejakkene fra Reebok, Puma, Johaug og Craft kan vi love at dørstokkmila blir hakket mindre!

X-life Løpejakker

1. Her // 2. Her //  3. Her //  4. Her //  5. Her //   6. Her //  7. Her

 

 

Hvem sa at skoene må se kjipe ut for å innfri høye krav? Disse skoene sitter som et skudd på foten, og gir deg optimal komfort og god demping under løpeturene.

X-life løpesko

1. Her // 2. Her //  3. Her //  4. Her

 

Sko til all slags trening

Gode treningssko er et must for å unngå slitasje og skader, vårt beste tips er å bytte de ut gjevnlig. Sesongens sko ser bedre ut enn noen sinne, og med disse favorittene kan du være aktiv hele dagen uten å få vondt i føttene.

X-life Treningssko

1. Her // 2. Her //  3. Her //  4. Her //  5. Her //   6. Her //  7. Her //   8. Her //  9. Her

 

Dress up casual style

Det er lite som er så sporty og kult som en bomberjakke. Det beste av alt er at de passer like godt til og fra trening som til fest! Sett prikken over i’en på et hvert antrekk med tøffe sneakers. De RÅESTE damene krever de råeste antrekkene!

X-life Bomberjakker

1. Her // 2. Her //  3. Her //  4. Her //  5. Her //   6. Her //  7. Her //   8. Her

 

9. Her // 10. Her //  11. Her //  12. Her //  13. Her //   14. Her

 

Blir du med å møte sommeren sprekere og freshere enn noen sinne? Unn deg noen nye godbiter og kom deg ut!

Happy shopping!

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Xlife

Trening