X-life på tur

Opplevelsestur med bedriften? Vi anbefaler Dagali 🙂

Kollasj dagali

Dette var i starten av september 2012, og det var grisekaldt i både luft og vann oppe på fjellet (og da mener jeg grisekaldt, frost om natten og 2-4 grader på dagen!!). Det ble rafting, overnatting i lavvo og paintball. En utrolig heftig tur med mye action og morro!

Lite som bygger teamfølelsen bedre enn å fryse halvt ihjel sammen 😉

Det ble selvfølgelig også filmet på turen – klikk på filmen under og enjoy!

Nå skal vi planlegge ny tur med gjengen og trenger tips til hva vi kan finne på. Vi blir ca 13 stykker som skal ut på tur, men what to do, gutta vil ha action og jentene vil på spa! 😉

Har du vært på en firmatur som du vil anbefale videre?

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Mai Linn Michalsen

Mai Linn Michalsen har en bachelorgrad i Sport & Exercise Science fra Middlesex University i London og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hun har vært aktiv som danser fra barneårene, men hovedinteressen ligger nå på styrketrening.

Ukategorisert