X-life + Sophie Elise = SANT! <3

X-life har en visjon om å inspirere og motivere til en aktiv livsstil. Vi ønsker å gjøre deg sterkere fysisk og mentalt, og gjøre deg klar for et liv fylt av action, adrenalin og smil! Vårt samarbeid med Sophie Elise er vår visjon satt ut i praksis, og skal bevise at en sunn livsstil er viktig for alle.

X-life og Sophie Elise

Vi i X-life har vært så heldige å få samarbeide med Sophie Elise for å sette vår visjon ut i praksis. Vi har et ønske om å få våre verdier ut i offentligheten ovenfor et stort publikum, og her har vi satt et mål sammen med Sophie Elise om at i løpet av 2018 skal trening, sunt kosthold og en generell sunn livsstil være en del av livet hennes. Sophie er giret og motivert til tusen, og vi er trygge på at vi ser en sterkere, raskere og sunnere S.E. om kort tid 🙂

Gjennom samarbeidet vil vi organisere personlig trening, kostholdsoppfølging, tilby støtte, stille med utstyr og klær, samt være involvert i Sophies treningsreise. Hun skal finne en god balanse i livet og ikke minst kunne være motivert og inspirert til å holde på treningsgleden også etter prosjektet.

Du kan lese mer om Sophie Elise sin reise her!

Kroppen

Det er viktig å være fornøyd med seg selv, uansett hvilket bilde du har på hvordan en kropp skal se ut. Sophie har tidligere vært åpen om at energinivået har vært lavt, at det ble mye godteri og «junk food» og at kroppen ikke føltes helt solid. Gjennom styrketrening og personlig oppfølging vil vi jobbe sammen for at Sophie skal føle seg sterk, frisk og sunn. Målet er at hun skal ha energi og livsglede til å være med på alt hun kan tenke seg. Og er ikke det noe vi alle ønsker? Gjennom trening og en sunn livsstil kan vi oppnå energi til å dra på reiser, gå turer, leke med barna og ha et liv fullt av smil og spenning. Det er aldri for sent å begynne på et nytt og sunnere kapittel, og X-life skal være tilgjengelig for alle som ønsker å gjøre en snuoperasjon i sitt eget liv.

Psyken

Alle fortjener å ha det bra med seg selv. Sophie har vært åpen om at hun har vært langt nede psykisk. Det har vært en tøff vei, og til slutt bestemte hun seg for at hun skulle gjøre alt for å bli frisk. Hun hadde et behov for å ha det bra. Her er det bevist gjennom utallige vitenskapelige studier at trening kan ha en god effekt. Det er mange som sliter psykisk, og de fleste av oss vil oppleve en eller annen knekk i løpet av livet. Gjennom sunn, målbevisst og motiverende trening kan vi snu de dårlige tankene og bygge en selvtillit og selvfølelse det stråler av. Videre kan vi motivere andre til å gjøre det samme. Vi ønsker at alle skal ha sjansen til å leve et lykkelig liv, med tro på seg selv og på alt man kan få til!

X-life

Vi tilbyr det beste treningsutstyret og de kuleste treningsklærne til en god pris, alltid knyttet til lynrask levering og Norges beste kundeservice. Vi er stolt av samarbeidet med Sophie Elise og vet at vi sammen kan inspirere mange til å endre sin livsstil. Målet er å vise alle at en sunn og aktiv livsstil ikke bare er mulig, men nødvendig, for å oppnå sitt største potensial i livet. Uansett hva du drømmer om å oppnå, det være seg å drive din egen bedrift, å hjelpe andre gjennom å være et godt medmenneske eller bare å leve så stort du kan – ja, så vil en sterk og sunn kropp og et sunt, lykkelig sinn absolutt hjelpe deg på veien.

Vi er der når du trenger oss. Alltid.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


X-life Team

X-life Team

Teamet kommer her på bloggen med produktomtaler, anbefalinger og informasjon for å gjøre det lettere for deg som kunde!

Trening