3 supre produkter du bør bruke etter trening for maks effekt

_dsc0861-facebook

Hvis du trener hardt vil kroppen din ha behov for næring og hvile for å bygge seg opp igjen til neste økt. Det er veldig viktig at du gir kroppen din denne næringen slik at all den energien, viljen og svetten du legger igjen på gymmet faktisk har noe å si. Du kan godt bryte ned kroppen din med tung styrketrening, men vit at om du ikke gir den de riktige byggeklossene etterpå, så har den ingenting å arbeide med. Denne artikkelen forteller deg om tre anbefalte produkter som gir deg god effekt av treningen din!

Vi vet nå at det ikke finnes noe absolutt vindu etter trening der kroppen får best effekt av å innta næring. Det vil si at du i teorien vil få like god effekt på proteinsyntese av å ta proteinshaken din to timer etter trening som 15 minutter etter. Likevel er det absolutt å anbefale at du får i deg næring så nær økta di som mulig, siden kroppen din da får lengre tid på å bearbeide næringsstoffene før du går løs på neste treningsøkt. Du bør vurdere følgende produkter.

Protein XL Shake fra Nutramino

blogg_nutramino_xl

Nutramino XL Shake kjøper du her!

Nutramino er kjent for fantastisk smak og produkter av høy kvalitet. Protein XL Shake er intet unntak, og kommer i fire herlige smaker. Under panseret finner du hele 50 gram protein kombinert med 50 gram lettopptakelige karbohydrater. Om målet ditt er maksimal muskelvekst kommer du ikke unna dette produktet som ernæringstilskudd etter trening. Karbohydratene øker insulinnivået og gjør muskulaturen klar for å absorbere næring, samt at glykogenlagrene fylles opp for energi på neste treningsøkt. Proteininnholdet er såppas høyt at du restituerer deg etter selv den mest krevende treningsøkten, og kvaliteten på aminosyrene er top notch. Du kan også kjøpe en lettere variant av produktet med mindre sukker om du ikke trener så hardt, nemlig Protein XL Shake Less Sugars.

FAST-1 Proteinpulver

blogg_fast-1

Fast-1 Proteinpulver kjøper du her!

Hvis målet ditt ikke er maksimal muskelvekst uansett kaloriinntak, så vil vi anbefale Fast-1 Proteinpulver. Her får du wheyprotein av meget høy kvalitet med god smak, uten ekstra kalorier fra karbohydrater eller fett. Det er godt dokumentert at wheyprotein tas raskt opp i kroppen og gir gode forhold for bygging av muskelmasse. I tillegg har wheyprotein en antioksidativ effekt, samt at det kan legge forholdene til rette for fettforbrenning. Anbefalingen er å innta en dose Fast-1 Proteinpulver rett etter trening, og du vil bevare muskelmasse på diett og legge på deg muskelmasse om du trener hardt og spiser godt. Fast-1 Proteinpulver er perfekt for å sikre proteininntaket gjennom dagen!

Kreatin Monohydrat

IMG_1152

Kreatin Monohydrat kjøper du her!

Du trenger strengt tatt ikke å innta kreatin rett etter trening, da det er meningen å bygge opp kreatinlagrene i kroppen over lang tid. Du kan derfor innta kreatin når du vil på dagen. Vi tar produktet med i anbefalingen fordi det er det kosttilskuddet som er mest forsket på med tanke på muskelmasse og styrke, og vitenskapen konkluderer med at det virker. Hvis du tar med 5 – 10 gram kreatin i proteinshaken din etter trening vil du enkelt ha sikret deg inntaket for dagen. Videre slipper du å tenke på å huske å ta tilskuddet senere. Dette er et av de enkleste og mest solide tiltakene du kan gjøre for å få det ekstra lille potensialet vi alle ønsker.

Prøv produktene og kjenn forskjellen på trening!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


X-life Team

X-life Team

Teamet kommer her på bloggen med produktomtaler, anbefalinger og informasjon for å gjøre det lettere for deg som kunde!

Kjøpsguide, Kosttilskudd