Proteinrike lettlagde rundstykker

 

 

image

 

Disse rundstykkene er veldig lette å lage, og smaker kjempegodt! De er tilsatt cottage cheese, som gjør de ekstra saftige og gode.

Ikke krever de heving heller, så her er det bare å sette i gang!

 

Dette trenger du til 10-12 rundstykker:

4 egg

1 liten boks cottage cheese

200g kesam

15g fiberfin

1 dl fettredusert mandelmel

0,5 dl easy bake

2 dl havregryn

2 ts bakepulver

1 ts salt

 

Tips til smaktilsetninger er å blande inn litt urter etter eget ønske, grovhakkede oliven, soltørkede tomater el,  eller å toppe de med linfrø mm.

Bruk det du liker og har for hånden.

Slik gjør du:

Bland alt det våte og bland det godt. Tilsett så alt det tørre og jobb deigen sammen. Jeg gjør det for hånd med en tresleiv el.

Deigen kan bli litt klissete, men det skal gå fint å rulle de til rundstykker. Del deigen i 10-12 like emner, rull de runde og sett de på en plate dekt med bakepapir. Pensle de med litt vann på toppen før de stekes.

Stekes i ovnen i ca 20 min på 200 grader.

De smaker aller best nystekte og varme. Et godt tips er å varme de i ca 10 sekunder i mikroen, dersom de har blitt kalde.

Disse kan selvsagt også fryses!

 

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen (41) er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening, jobber fulltid som PT, og holder også jevnlig mat og snackskurs. Hennes nisje er egenproduserte sukkerfrie, proteinrike snacks og matretter. “Jeg brenner for næringsrik mat som gjør kroppen glad, og trening med mål om å gjøre kroppen sterkere”. - Charlotte kan nås gjennom PtCharlotteAkselsen

Oppskrifter