Smoothie med høstens bær

Smoothie drikker jeg året rundt, men jeg må innrømme at den blir ekstra god når jeg vet at jeg har plukket bærene helt selv. Nå er det høytid for bærplukking, noe som er supert å utnytte til å fylle opp fryseren med bær som kan brukes til for eksempel en deilig smoothie.

DSC_0890

OPPSKRIFT PÅ SKOGSBÆRSMOOTHIE
300 gram bær (jeg brukte blåbær, rips og bjørnebær)
1 stor fryst banan
1 scoop vaniljeprotein
5-6 dråper Stevia
1 ss Yaconsirup
1 ss kokosolje
1 ss økologisk mandelsmør
Væske til passe konsistens (melk, vann, juice)

La bærene og bananen tine litt i romtemperatur eller noen sekunder i mikro, så de ikke er stivfrosne. Da blir det vanskelig å mose. Putt alt i en blender og kjør til smooth masse. Vil du ha den tyktflytende som på bildet trenger du ikke ha i så mye væske. Vil du ha den mer rennende tilsetter du mer.

DSC_0878

Denne smoothien er en skikkelig smaksbombe! Masse friske bær i kombinasjon med en svak kokos- og mandelsmak var virkelig noe annet enn de smoothiene jeg har smakt før. Smoothien passer godt som mellommåltid eller restitusjonsmåltid etter trening, da den inneholder mye næring fra både proteiner, sunt fett og karbohydrater.

DSC_0897

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Veronica Hjelseth

Veronica Hjelseth

Veronica Hjelseth er sertifisert personlig trener gjennom Høgskolen i Nesna, og kostholdsveileder gjennom Akademiet for Personlig Trening. Til høsten starter hun å studere fysioterapi. Veronica har tidligere drevet med konkurranseløping, og har de siste årene trent mye styrketrening med fokus på både hypertrofi, styrke og kroppsvektsøvelser. Veronica jobber som personlig trener gjennom aktiv trening og tilbyr også personlig trening og kostholdsveiledning via www.veronicahjelseth.no Instagram: veronicahjelseth

Kosthold, Oppskrifter