Super-enkel sjokolademousse

 

SAMSUNG CSC

 

Det er ikke mange jeg kjenner som ikke liker sjokolademousse, faktisk tror jeg ikke at jeg kjenner en eneste en som ikke liker det. Her kommer en superenkel oppskrift på sjokolademousse som alle kan få til. Den krever minimalt med tid på kjøkkenet og inneholder få ingredienser, altså er den både kjapp og enkel. Samtidig som den er rask og enkel er den stappet av proteiner. Alle jeg har servert den til har blitt veldig overasket når jeg har fortalt hva den er laget av. Flere ganger har jeg fått høre «tenk at noe så sunt og enkelt kan smake så godt, og usunt!» Håper denne oppskriften faller i smak hos dere også!

 

SAMSUNG CSC

 

Ingredienser

500 g cottage cheese orgnial

30 g sukrin melis

10 g sukrin gold

40 g sjokoladeprotein

20 g 100 % bakekakao

 

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor/blender til cottagecheesen får en jevn og silkemyk konsistens. Stopp et par ganger for å dytte ned ingrediensene fra sidene slik at du unngår klumper og sørger for at alt blir blandet godt sammen. Denne oppskriften holder til tre- fire posjoner. Enkelt, sunt og veldig godt!

 

SAMSUNG CSC

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV FOR FLERE NYTTIGE TIPS OG GODE TILBUD RETT TIL DIN INNBOKS!Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du disse tipsene rett til din e-postadresse! Du får også gode og eksklusive tilbud fra vår nettbutikk. Du kan melde deg av når du vil, og vi deler aldri din e-postadresse med noen andre enn vår nyhetsbrevoperatør.


Astrid Moen

Astrid Moen

Astrid Moen (21) tar mastergrad i arkitektur ved NTNU. Hun har i mange år hatt stor interesse for trening, kosthold og matlaging med alternative ingredienser. Fra barneårene har hun vært aktiv håndballspiller og turner, men hovedinteressen innenfor trening ligger nå på løping og styrketrening.

Oppskrifter